Mass Effect: Andromeda magyarítás

Mass Effect: Andromeda magyarítás

Sajnos senki nem foglakozik a Mass Effect: Andromeda fordításával, amit kissé méltatlannak érzek, függetlenül a vegyes fogadtatástól. Nem annyira rossz játék ez, hogy ne kapjon fordítást. Elhatároztam, hogy szárnyaim alá veszem ezt a projektet. Tudom, hogy a masseffect.hu is elkezdte korábban a fordítást, de később leállt a projekt. Szeretném leszögezni, hogy ez a verzió teljesen független attól, nem kaptam már elkészült nyelvi fájlokat, terminológiát (nem is kértem). Így mindent nulláról kezdtem. Jelenleg egyedül fordítom, de tervben van legalább 1 fordító is, akinek a segítségével tudok haladni.

Nem várok jelenleg fordítói segítséget. A fordító programmal jelenleg nem tudok kiosztani úgy fordítandó sort, hogy azzal párhuzamosan tudjunk fordítani, így jobbnak látom most inkább így haladni. Senkiben nem szeretnék hiú ábrándokat kelteni, hogy majd pár hónapon belül teljes értékű és tökéletes magyarítást fog kapni, mert nem. Türelmet szeretnék kérni. Én is ugyanannyira szeretnék magyarul játszani vele, mint amennyire te, így nem csak fordítóként, de rajongóként is vetettem bele magamat.

Amihez majd a jelentkezésedet várom, az a tesztelés lesz. Jelezni fogom, ahogy várom a tesztelőket vagy a tervezett megjelentetés állapota módosul. (Értsd: Menet közben frissítések formájában bővülne a magyarítás.)

Fordítva
4.7%
Lektorálva
0%

Projekt kezdete: 2022. 08. 20.